Tein taas yhden skorpioni-mallin. Siitä tuli entistä särmempi, olen siitä aika ylpeä. Ottaisin sen vaikka itse, selkään tai otsaani, tatuoisin polvitaipeeseen. Tänään on sitten julmetun kaunis päivä.

Teen sen pirun oppimispäiväkirjan.Kirjoitan taas kuusi sivua viikkoa kohden ja opettajani kehuu sitä ärsyttäväksi. Siitä oppimispäiväkirjasta tulee maailman paras oppimispäiväkirja. Aurinko paistaa, rallattaa.

Soitan sinne vanhainkotiin ja kuulostan viralliselta. Ja ylihienolta. Ylikivalta.Teen kolmannen näytelmäkäsikirjoituksen  viikon sisään. Ja siitäkin lapset sanovat, että tämäpä kuulostaakin hyvältä. Kin-pääte joka toiseen sanaan.

Rakastan Heidiä, joka on pörrötukkainen tyllerö, se kävi meillä hetki sitten kylässä ja tämä tyttö tässä heitti sen pihalle viimein sunnuntaina, koska tämän poskipäihin otti kipeää se nauraminen ja muuta ei kertakaikkiaan ollut tehtävissä.Et muuta mihinkään höpönöpösöpötöpöläinen.

Yksi olento on mielenkiintoinen, sen nimi ei ole Pasi. Gunnarit tulevat kesällä, jos otat minut kainaloosi, minä tulen mukaasi ja julkaisemme siitä yhteiskirjan. Puhutaan illalla, puhutaanhan.

Mielikuvitukseni on saanut liikaa ruokaa tänään.