Oli kyllä vähän peloittavaa töissä, joko alienit olivat syöneet tietoisuuteni omasta kropastani ja mielestäni tai sitten olin huomaamattani napannut reiteeni jonkinsortin rauhoittavan injektion, se lamaannutti nyt koko olemustani. Olin ihan varma että olisin tipahtanut lattialle iltapalaleipien seuraksi, mutta en sitten jaksanut tehdä sitä. Eihän minulle makoilusta makseta, siis täydellä höyryllä eteenpäin, niinkuin tuo kummallinen hoitaja, joka ei ymmärrä sanaa "istahtaa" tai "levätä". Ne ovat hepreaa niille korville.

Viikkoni tällä kertaa on todella oleva aikamoinen velvollisuushelvetti, köyhän ja vastuuttoman opiskelijan painajainen. Mutta niinkuin sanoinkin, ei se mitään, viikonloppu on taas joskus ja silloin leikitään taas.

Ystäväni kanssa onnistuimme jälleen vakuuttamaan, lauantainen baarireissumme oli täynnä glamouria. Punaviini oli hienoa ainetta, samaten vesi jota jonotimme kovalla innolla ja baarimikko pettyi toivomuksiimme. Kaiutinkoroke oli horoherutuksen samettikehto, suuntasimme sinne siis ensimmäisinä. Meitä katseltiin, rakastettiin, vihattiin, meidät haluttiin raiskata ja tappaa.

"Toi vahtaa sun persettä."

"No, annetaan sille sitten sitä." Haukkokaa henkeänne.

Poikaystäväni oli äärimmäisen suloinen ja huolehti miten pärjään aggressiivisten nelikymppisten joukossa ilman henkivartijaa. Ja pärjäsin kyllä, mutta en koko iltaa ilman rumia ja romanttisia letkautuksia, suuntasin siis illan jälkeen hänen luokseen. Joimme pari lasia konjakkia, hän näytti mitä oli saanut kirjoitettua luovuusvimmansa aikana ja sitten katselimme Kukkulan kuningasta. Pidämme sen tavallisuudesta, yksinkertaisesta ulkoasusta.

Pääsiäisloma oli hieno, rakastin hengittää kättäsi vasten. Pääsiäisloma oli mukava, oli hienoa juoruta Heidin kanssa. Armas äitimuorini sanoi, että mikään ei ole mitään siihen verrattuna, kun me kolme höyrysuuta olemme samassa pöydässä keskustelemassa kuin mitkäkin. Korvat siinä kärsii ja mieli kuoriutuu viattomuudesta.

"Ei sun hiukset enää haise niin pahalle."

"Ai, eikö, voi kun kiva."

"Muuten vaan tekee mieli oksentaa kun niitä haistaa."